Winkel

productenwinkelNaast het handlezen en kaartleggingen in de salon, kunt u in de winkel ook aan spiritualiteit gerelateerde producten vinden, zoals wierook, Kabbala armbanden, Chakra kaarsen, Boeddha beeldjes en nog veel meer. Ook te koop zijn:

Witte Salie

Sterke reiniger voor aura en ruimtes.

De witte salie die u hier kunt kopen wordt bij voorkeur gebrand in een Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken (Schelp = water, aansteken  = vuur, rook = lucht en salie = aarde). Eerst reinigt u de aura, vervolgens de hoeken van het vertrek en daarna de gehele ruimte. Om de resten van de salie te branden kunt u kooltjes gebruiken.

Witte Salie of White Sage wordt ook wel indianen wierook genoemd.

De witte salie van Alchemia in onze winkel is wild geplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek handmatig drogingsproces is de salie zeer zuiver en ruikt deze intens. Ook leuk om te weten is dat 10% van de winst wordt gedoneerd aan Wildlife-organisaties.

Salie kan ook prima als kado worden gegeven aan iemand anders.

Onze winkel is te vinden in de binnenstad van Leeuwarden en u bent van harte welkom. De Noord-Amerikaanse indianen geloven dat het krijgen van salie een zegen is.

Heilig Hout

Palo Santo (Heilig Hout) kunt u gebruiken net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt en de stokjes zijn verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal. Palo Santo wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt.

Dit heilige hout uit het Andes-gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens vier tot tien jaar, voordat de magische geur vrij komt.

Gebruik: Steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens, zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de heerlijke geur. dit in tegenstelling tot wierook dat lange tijd brandt.

Yoga en Meditatie

Voor liefhebbers van Yoga en/of Meditatie zijn er ook allerlei leuke artikelen te vinden, zoals matjes en toebehoren en meditatiekussens. Natuurlijk zijn chakra-kaarsen ook een hele goede toevoeging op uw dagelijkse yoga- of meditatieroutine.