Workshops

Workshop Yagya

Yagya is een karmische operatie, maar met medicijnen heeft het niets te maken. Yagya ontslaat een persoon van de last van zonden en angsten, kalmeert en geeft een impuls om positief karma voor de toekomst te creëren. Via Yagya spreekt een persoon de goddelijke wetten aan om hun karma te zuiveren en te helpen bij het realiseren van zijn goede bedoelingen.

In de Vedische filosofie van Karma (actie), is elke situatie die we in ons leven tegenkomen – goed of slecht, positief of negatief, succes of falen, plezier of pijn, voorspoed of armoede, het resultaat van onze eigen acties in het verleden of KARMA. Yagya is de hoogste vorm van actie, die zo perfect is dat het de meest fundamentele niveaus van het leven kan beïnvloeden en die natuurwetten kan doen ontwaken die een persoon helpen zijn intenties en verlangens te realiseren.

De acties van de mens zijn niet altijd in overeenstemming met de goddelijke wetten en stress of vervuiling, die “slecht karma” wordt genoemd, stapelt zich op in het leven. Yagya helpt om zich van slecht Karma te ontdoen. Het doel van Yagya kan zowel de toename van materieel welbevinden en welvaart zijn, als spirituele ontwikkeling, vrede, liefde en opperste wijsheid. Door Yagya gaat ons lijden, zowel fysiek als spiritueel, weg.

  • Workshop vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 vanaf 12.00 uur
  • Het aantal deelnemers aan deze workshop is beperkt
  • kosten: 40 Euro p.p.

 

Workshop Kabbalah 

Kabbalah is een eeuwenoude levensfilosofie. Deze oude wijsheid die ons in staat stelt om ons leven te verbeteren, onze doelen te ontdekken en de blijvende vervulling te bereiken die we moeten ontvangen.

  • Workshop vindt plaats op zaterdag 24 november 2018
  • De hoeveelheid deelnemers aan deze workshop is beperkt
  • kosten: 25 Euro p.p.

 

Workshop koffiedik kijken en pendelen

Wat kunt u te weten komen over uw toekomst door te kijken in koffiedik dat overblijft in het kopje? U leert tijdens deze workshop patronen herkennen en de betekenis daarvan.

Daarnaast kunt u ook zelf leren pendelen. Pendelen is de kunst van het beantwoorden van levensvragen en het voorspellen van de toekomst met behulp van een hanger aan een ketting. De pendel zelf kan verschillende vormen hebben en ook worden ze gemaakt van verschillende materialen.

Pendels worden gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaartpendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van het materiaal van de pendel zelf.

  • Workshop vindt plaats op zaterdag 8 december 2018
  • De hoeveelheid deelnemers aan deze workshop is beperkt
  • kosten: 25 Euro p.p.

 

Volg medium Galina ook op instagram @aurora_spirituele_salon